Malzemeler :Yarım Kg. Tel Kadayıf100 Gr. Tereyağı2 Su B. File Fındık1,5 Su B. TahinŞerbeti İçin:3 Su B. Toz Şeker2 Su B. Süt1 Su B. Su Hazırlanışı :Süt, su ve şekeri tencereye alıp orta ateşte şeker eriyene kadar pişiriyoruz. Kadayıfı ince bir şekilde doğruyoruz. Erimiş tereyağı üzerine döküp harmanlıyoruz. Yağlanmış orta boy bir fırın tepsisine kadayıfın yarısını koyup bastırıyoruz.Üzeribe file
1 Ekim 2011 Cumartesi
Tahinli Cevizli Sütlü Kadayıf
Korkmaz bey
ceviz
,
kadayıf
,
ramazan tatlıları
,
sütlü tatlılar
,
tahin
,
tatlı tarifleri
No comments
Kaydol:
Kayıt Yorumları
(
Atom
)
0 yorum :
Yorum Gönder