haberiniz olsun

eklenen iceriklerden haberiniz olsun.

21 Aralık 2011 Çarşamba

Ayvalı Yahni Tatlısı

Malzemeler:3 Ayva400 Gr. Kuzu Eti1 Kase Arpacık Soğan1 Diş Sarımsak2 Defne Yaprağı1 Tatlı K. Tane Karabiber1 Çorba K. UnSıvı yağTuzSuHazırlanışı:Kuzu etini kuş başı doğruyoruz. Tencereye biraz sıvıyağ koyup etleri kavuruyoruz. Soyulmuş arpacık soğan ve sarımsakla birlikte kavurmaya devam ediyoruz.Tane karabiber ve defne yaprağı ekliyoruz. Ununu döküyoruz. Üzerini geçmeyecek kadar soğuk su döküp

Socializer Widget By Blogger Yard
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →

0 yorum :

Yorum Gönder