haberiniz olsun

eklenen iceriklerden haberiniz olsun.

31 Mayıs 2012 Perşembe

Erzincan Lokumu

Malzeme Listesi250 Gr Margarin Veya Tereyağı1 Yumurta1 Su Bard.Şeker1 Kabartma TozuAldığı Kadar Un (Un 3 Su Bardağı da İlave Edilebilir) Ve Kıvamına Göre OlacakÜstü İçin:Pudra ŞekeriHazırlanışı:Tüm malzemeleri karıştırıp yoğur. (hamur kekde kuarbiyeden yoğun olacak) Hamuru yağlanmış tepsiye yay elinle ve düzelt elinle.Önceden ısıtılmış 170'c li fırında üzeri kızarana denk kızart. Fırından

Socializer Widget By Blogger Yard
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →

0 yorum :

Yorum Gönder