Güveçte Etli FasulyeMalzemeler:1 bütün tavuk3 su b. pilavlık bulgur1 su b. tavuk suyu2 domates2 soğan1 havuçsıvıyağtereyağıtuzsu Hazırlanışı:Eti kuşbaşı doğruyoruz ve güvecimize sıvıyağ dökerek etleri kavuruyoruz. Soğanları ve biberleri doğruyoruz. Fasulyeleri yıklıyoruz ve kırıyoruz. Domatesleri de soyuyoruz ve doğruyoruz. Etler suyunu bırakıp çekince soğanı ve sarımsağını ilave edip
26 Temmuz 2012 Perşembe
Güveçte Etli Fasulye
Korkmaz bey
ana yemekler
,
etli yemek tarifleri
,
fasulye
,
güveç
,
güveç tarifleri
,
ramazan yemekleri
No comments
Kaydol:
Kayıt Yorumları
(
Atom
)
0 yorum :
Yorum Gönder