Güveçte Pastırmalı Kuru FasulyeMALZEMELER:yarım kg. kuru fasulye2 soğan3 domates6 yeşil biber1 çorba k. domates salçası100 gr. pastırma2 çorba k. tereyağısıvıyağtuzsuHAZIRLANIŞI: Kuru fasulyeyi bir gece öncesinde ıslatıyoruz ve ertesi gün haşlıyoruz. Döküm tencereye az sıvıyağ döküp yemeklik doğranmış soğanı kavuruyoruz. Ardından tereyağını ilave edip kavurmaya devam ediyoruz. Pastırmayı
30 Temmuz 2012 Pazartesi
Güveçte Pastırmalı Kuru Fasulye
Korkmaz bey
ana yemekler
,
güveç
,
güveç tarifleri
,
kuru fasulye
,
pastırma
,
ramazan yemekleri
No comments
Kaydol:
Kayıt Yorumları
(
Atom
)
0 yorum :
Yorum Gönder