GÜLLAÇ TARİFİ
MALZEMELER:
10-11 güllaç yufkası
2,5 lt. süt
2.5 su bardağı toz şeker
1 paket şekerli vanilin
dövülmüş ceviz ve dilimlenmiş kabuksuz badem
ÜST SÜSLEMESİ İÇİN
Çilek
Toz fıstık (öğütülmüş ceviz de olabilir)
Dilimlenmiş Fındık
HAZIRLANIŞI:
Şeker ve vanilini süte ekleyip ılıtın. İsteğinize göre kare veya yuvarlak baklava tepsiye iki kepçe sütü gezdirin. Bir güllaç yaprağını
13 Temmuz 2013 Cumartesi
GÜLLAÇ TARİFİ
Korkmaz bey
güllaç
,
güllaç tarifleri
,
oktay usta sütlü tatlı tarifleri
,
ramazan tatlıları
,
ramazan yemekleri
,
sütlü tatlılar
No comments
Kaydol:
Kayıt Yorumları
(
Atom
)
0 yorum :
Yorum Gönder