İncir Tatlısı
MALZEMELER:
20 adet iri boy incir
20 adet yarım kelebek ceviz
1 çay kaşığı tarçın
1 su baradağı toz şeker
1,5 su baradağı su
HAZIRLANIŞI:İncirleri yıkayıp üzerine 1 su baradağı sıcak suyumuzu dökelim. 1 saat dinlendikten sonra süzüp incirin başlarını keselim. Daha sonra incirin başları içeri gelecek şekilde çukurlaştırarak bastırıp tenceremize dizelim. Daha sonra üzerlerine
5 Temmuz 2013 Cuma
İncir Tatlısı
Korkmaz bey
iftarlık tatlılar
,
incir
,
meyveli tatlılar
,
ramazan tatlıları
,
tatlı
,
tatlı tarifleri
No comments
Kaydol:
Kayıt Yorumları
(
Atom
)
0 yorum :
Yorum Gönder