Malzemeler:
- Salamura yaprak
- 2 su bardağı pirinç
- 3 adet soğan
- 1 yemek kaşığı salça
- 1 çay bardağı yağ ( zeytinyağı olması önerimiz ama sıvıyağ da olabilir )
- Dereotu
- Nane
- Karabiber
- Tuz
- Pul biber
- Kimyon
Yapılışı:
- Soğanlar incecik doğranır ve büyük bir kaba alınır.
- Ardından 1 ay bardağı yağ konulur.
- Pirinçler ayıklanıp, yıkanır, ardından kaba eklenir.
- Salça,
28 Mart 2014 Cuma
Zeytinyağlı Yaprak Sarma
Korkmaz bey
oktay usta sarma tarifi
,
sarma
,
sarma nasıl yapılır
,
sarma tarifleri
,
zeytinyağlı sarma
,
Zeytinyağlı Yaprak Sarma
No comments
Kaydol:
Kayıt Yorumları
(
Atom
)
0 yorum :
Yorum Gönder