Tavuklu Püreli Kabak MALZEMELER:4 kabak300 gr. tavuk but2 diş sarımsak1 çorba k. domates salçası1 su b. domates sos1 tutam fesleğen4 yeşil bibersıvıyağtuzkarabiberPÜRESİ İÇİN:2 patates1 çorba k. tereyağı1 su b. süttuzHAZIRLANIŞI: Kabakları soyuyoruz. 2 parmak kalınlığında dilimliyoruz ve içlerini boşaltıyoruz. Kızgın sıvıyağda kızartıyoruz. Kızarttıktan sonra kağıt havlu üzerine alıyoruz. Tavuk
24 Temmuz 2012 Salı
Tavuklu Püreli Kabak
Korkmaz bey
ana yemekler
,
iftar yemekleri
,
kabak
,
püre
,
ramazan yemekleri
,
Tavuk Yemekleri
No comments
Kaydol:
Kayıt Yorumları
(
Atom
)
0 yorum :
Yorum Gönder